Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00
Lørdag i sept. - feb.Lukket
Søndag i dec.Lukket

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Info om DCU fugttest samt forskellige vognmærkers garanti.

Fugttest af din campingvogn.

Er du ejer af en ny campingvogn, er der forskellige regler, du skal efterleve for at overholde din campingvogns tæthedsgaranti, som ellers vil bortfalde.

Det er vigtigt, at tæthedskontrol bliver foretaget på et autoriseret værksted, som forhandler det enkelte vognmærke.

Forskellige vognmærker har forskellige regler indenfor deres tæthedsgaranti. Oftest er reglerne, at fugttesten på campingvognen skal foretages af et godkendt værksted indenfor +/- en måned efter udleveringsdatoen. Mærkerne har forskellige regler for, hvor længe de dækker, og hvornår den første fugttest skal finde sted. Her er en liste over de forskellige regler for nogle af de forskellige campingvogns- mærker.

Husk at være ude i god tid med bestilling af din fugttest/tæthedssikring. Dette kan du gøre enten via mail: Verksted@tarup.dk eller ringe til Henrik på tlf. nr. 6616 1818 – tryk 1 for værksted. Mandag til torsdag 10.00 til 17.00

Adria:

Adrias tæthedsgaranti giver sammenlagt op til 7 års tæthedssikring, såfremt alle fugttest er overholdt på din campingvogn. De 7 år gælder på næsten alle deres modeller: Adora – Alpina – Altea – Action. Aviva gælder max op til 5 år.

Det første serviceeftersyn skal finde sted +/-30 dage efter udleveringsdatoen af din Adria.

Eksempel: har du købt din campingvogn d. 01/12-2017, men får udleveret din Adria d. 01/02-2018, gælder tæthedsgarantien fra denne dato.

Adria giver af praktiske hensyn mulighed for at lave en forskydning af den FØRSTE, og kun den første tæthedssikring – en forskydning på enten 11 måneder eller max 1 år og 5 måneder.

Eksempel: har du købt vognen d. 20/03-2017 kan du få foretaget din første fugttest d. 19/08-2018 – det betyder, at du har flyttet dit serviceeftersyn til +/- 30 dage fra denne dato næste år.

Du kan se alle vores Adria campingvogne ved at klikke her

Kabe:

Du har 6 års tæthedsgaranti på din Kabe campingvogn, reglen for Kabe er som følgende, at du året efter udleveringsdatoen har +/- 30 dage til at få foretaget din fugttest.

OBS: Den første Kabe tæthedskontrol er et gratis tjek, som du kan få foretaget ved den forhandler, hvor du har købt din campingvogn.

Du kan se alle vores Kabe campingvogne ved at klikke her

Dethleffs:

Du har 6 års tæthedsgaranti på Dethleffs, hvis du vælger at følge det årlige Dethleffs tæthedseftersyn. Dethleffs har samme regel, at et år efter +/- 30 dage udleveringsdatoen skal dit serviceeftersyn være overholdt.

Under et Dethleffs tæthedseftersyn bliver vognbunden sprayet i alle samlinger, hvilket giver en ekstra beskyttelse.

Du kan se alle vores Dethleffs campingvogne ved at klikke her

 

Bürstner:

Giver deres kunde 5 års tæthedssikring på deres campingvogn, uanset om det er en Premio eller en Averso Plus, du har købt. Reglen er den samme som de andre mærker +/- 30 dage et år efter udleveringsdatoen.

Du kan se alle vores Bürstner campingvogne ved at klikke her

 

Hos TARUP Campingcenter A/S forhandler vi alle 4 vognmærker samt vi service alle vognmærker som fx. Knaus, Hobby, LMC, Hymer, Polar, Tabbert mm. Store som små. 

Har du købt en brugt campingvogn, er det altid en god ide at få lavet en DCU fugttest hvert 2. år – for at kende tilstanden på din campingvogn og fugtindholdet i den.

En DCU fugttest har 3 forskellige målpunkter.

Målpunkt 1:

 • Alle 4 hjørner ude/inde
 • Gaskassen
 • Døren
 • Skærmkasse
 • Væg på midt højre/venstre

Målpunkt 2:

 • Alle vinduer

Målpunkt 3:

 • Tagluge
 • Skorsten
 • Antenne
 • Frontlygter
 • Baglygter
 • Skubbehåndtag
 • Anden gennemføring
 • Serviceklap
 • WCklap
 • Tagventil
 • Emhætte

Der mulighed for at skrive, hvis der er andre steder i vognen, hvor der bliver målt.

Er der nogle bemærkninger eller andet, vil dette blive oplyst af den mekaniker, der udfører fugttest nederst i DCU rapporten.

Reparation skal/bør udføres, når fugtværdien overstiger 15% midt på væg og 25 % ved spant/skelet.

Husk at være ude i god tid med bestilling af din fugttest/tæthedssikring. Dette kan du gøre enten via mail: Verksted@tarup.dk eller ringe til Henrik på tlf. nr. 6616 1818 – tryk 1 for værksted.

Husk, at du som DCU medlem eller mail kunde hos TARUP Campingcenter, får 5 % rabat mellem 1. marts og 31. august. Og 15 % rabat imellem 1. september og udgang af februar måned.

Du kan se prisen på DCU fugttest her  ----->Klik her

Du kan finde alle DCU testenter på fyn her  ------->  Klik her

Du kan se en video omkring DCU fugttest  -------> Klik her. 

Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT
Luk