Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Hvorfor KABE?

Overvejelserne kan være mange, når man skal vælge ny campingvogn. Indretning, pris, anvendelighed osv. Hvis du er helårscampist eller bare camperer rigtig meget, så burde valget alligevel ikke være så svært. KABE er ikke bare en campingvogn……KABE er en UNIK campingvogn!

Lidt af en påstand, men ikke desto mindre sandt.

 

Indeklima

KABE har som den eneste campingvognsproducent et vægtapet, som ikke lukker kondens inde, samtidig fanges kondens ved gulvet af den ventilerende tapet, som tørrer, når du tænder for varmen.

KABE har selv konstrueret type og design af vinduer. Energivinduer som er lavet af Polyuretan og som giver den bedst mulige isolering. Ruderne er tonede og med plane ydersider,  karmene er isolerede og med indbygget ventilation. De har naturligvis indbygget både myggenet og mørklægningsgardiner. Der er gasstøddæmpere i vinduerne, så de kan åbnes og lukkes trinløst.

Sofaer og senge, i en KABE, står på afstandsstykker og sofaryg og kabelkanaler er vinklede for at accelerere luftstrømmen forbi vinduerne. Sofaryg og luftsprække ved sengene bliver opvarmet, når varm luft passerer langs væggen. Ekstra brede konvektorer under alle vinduer ventilerer eventuel kondens bort. Se tegninger herunder:
 

 

KABEs konstruktion gør at luftstrømmene har fri passage fra gulv, under senge og sofaer, op til loftet, gennem de ventilerende overskabe.

VarioVent (KABEs patentanmeldte ventilationssystem) muliggør regulering af mængden af frisk luft efter behov, ved hjælp af en skydekontrol. Så kunne man tro at der ville være et varmetab, men isolering ved friskluftsindtag eliminerer varmetabet!

KABEs isolering i vægge og vinduer giver en kølig sommervogn og en varm vintervogn!

Alt dette gør at KABE har den bedste og jævneste varmefordeling i beboelsesdelen og i de øvrige rum.

Vidste du i øvrigt at ALDE fyrets indbyggede sensor, automatisk føler om flaskegas er nødvendigt for at højne effekten. Radiatorsystemet er desuden udstyret med både 12V og 230V cirkulationspumpe.
Gulvvarme

Helt nyudviklet og patentanmeldt, automatisk gulvvarmesystem, AGS II, med 4 spiraler giver en endnu mere jævn varmefordeling – varmerørene går via yderdør, beboelsesdel og toilet.

Med AGS II Pro, som er standard i Royal serien, Imperial og i Hacienda, kan gulvvarmen være i gang separat, en shuntventil regulerer temperaturen på vandet, der cirkulerer i gulvet.

Et vandbåren gulvvarmesystem koblet sammen med radiatorvandsystemet virker både med flaskegas- og el-patrondrift. Det integrerede gulvvarmesystem cirkulerer luften rundt i hele vognen via konvektorsystemet, når varmen slås til, hvilket eliminerer kondens.

På grund af den smarte måde, hvor el-kabler, vand- og afløbsslanger ligger samlet i en kabelkanal, som er placeret over varmekonvektorerne, er der ingen risiko for frosne rør! Evt. restvand i slangerne, gør at vandet hurtigt tør op, når vognen varmes op om vinteren.

 

 

Opbygning

Karosseriet er opbygget efter sandwichprincippet. I de 41mm tykke vægge, er der 36mm Ecoprimisolering. Derudover er der ekstra patentanmeldte plastbjælker i vægge og i tag for bedre montage af møbler og anden indretning. Gulvet er 49mm tykt og loftet 43mm tykt. Dette giver en høj K-værdi, som betyder isoleringsegenskab og dermed en fugtsikker isolering. Vidste du i øvrigt at KABE bruger ca. 20 kg. tætnings masse til hver eneste vogn!

KABE har som den eneste producent et blødt indvendigt loft, hvilket forbedrer loftets isolerende egenskaber, giver en bedre akustik og som dæmper lyde udefra!

 

Sikkerhed

Ekstra vanger mellem de langsgående chassisvanger giver et mere stabilt gulv i vognen og gør chassiset mere vridningsstabilt.

KABE har et sikkerhedssystem, som hedder ”KABE Safety Driving System”. I dette system ligger der en friktionskobling, en længere og stabil træktriangel, samt et elektronisk anti-udskridningssystem, som gør vognen ekstra sikker på vejen.

Chassiset har specielle ”udliggere” fra den langsgående sidesektion for at aflaste tyngden, der hvor gulv og væg støder sammen. Herved stabiliseres taget mod f.eks. store mængder sne.

Dækkene på de enkeltakslede vogne er 8-lags dæk, mens de på boogievognene har 14” lavprofildæk. Alle vogne har naturligvis friktionskobling.

I vognene er der brandalarm i soveafsnittet og en bevægelsessensor, som advarer mod ubudne gæster, fremme i vognen.

 

 Komfort

Hynderne i siddegrupperne har markedets bedste siddekomfort og design. Slidstærkt hyndestof og holdbart polyestermateriale som desuden kan genbruges fuldstændigt.

Lamellerne i sengene er leddelte og følger derved kroppens bevægelser og madrasserne er springmadrasser med stålfjedre med en 6cm tyk topmadras på (ikke i køjesenge).

 

Udstyr

Med en KABE følger en hel række udstyr, her kan nævnes:

Bruseforhæng, brusebund, vådrumstapet og en praktisk udtrækkelig håndbruser. I Royalserien medfølger en udvendig bruser til både koldt og varmt vand.

Elboksen er udstyret med 230V-indtag og 16A automatsikring, med HFI-relæ, kontrollampe til el, 230V/12V-udtag, tv-udtag til kabel-tv og tv i forteltet og batteriopladet på hele 25A.

Skiboksen er udstyret med lys og er opvarmet.

Vognene er endvidere udstyret med et let betjen bart el-panel, forberedt til DVD-afspiller, lyd/mediecenter og indbyggede højttalere i front. Elektronisk tv-antenne for digital modtagelse + 3 antenneudtag i vognen.

 

Modeller

KABE har markedets bredeste modelsortiment, så vi er sikre på at vi kan være behjælpelige med at finde den helt rette model for dig og din familie.

Hvis Du vil se hvad vi har på lager, af KABE modeller og hvilke, der kommer hjem, så følg dette link: https://bit.ly/2NuihmP

 

KABE – et

bekymringsfrit valg!

 

 

 

 

Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT
Luk