Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Isabella Villa


Isabella Villa - det ultimative helårs fortelt til camping.

Fortelt findes i 5 forskellige størrelser fra 550 cm til 950 cm, og en dybde på 300 cm. Fælles for alle modellerne er, at du kan designe det som du har lyst, ud fra de forskellige front stykker og modul tilvalg, der findes. Det gør Isabella Villa til et helt unikt helårs fortelt. 

Konstruktionen er gennemtænkt fra Isabella, som har sikret, at få de bedste produkter, der giver den største stabilitet og lang holdbarhed. Konstruktionen er bygget af 40 x 40 mm aluminiumsprofiler, og dugen er lavet i PVC/Polyestersvejsede sammenføjninger, samt 520 g/m2. som sørger for at give et optimalt indeklima og lang holdbarhed.  

Villa leveres med 2 x 70 cm bagvægsdele der gør at åbningen er 140 cm mindre end fortelts dele, denne fordele gør at man kan køre sin nye eller brugte campingvogn til teltet og derfra igen, uden problemer. Dette er hvad man kalder slusen, hvor der også medfølger 2 stk. puder, der gør at Isabella Villaen lukker helt tæt til din campingvogn. Dette gør også at du kan bruge Villaen, på næsten alle størrelser campingvogn, der kan dog være behov for speciel tilretning, hvis du har en meget lille campingvogn. Dog er alting muligt :). 

 

Villaen skal kunne bruges på de dejlige sommerdage på campingpladsen, og på de ekstremt kolde dage. Derfor er Villa opbygget med en optimal taghældning, der søger for at sneophobning er minimal. Samtidig gør udhænget at det ikke falder ned på vinduerne, hvis der skulle komme et ordenligt regnskyl, alt dette giver minimal vedligeholdelse. 

Alt efter hvilken størrelse Villa fortelt du vælger skal du selv designe dette. Alt efter hvilken størrelse har man forskellige valgmuligheder, dette kan du se i billedet her: 

Alle moduler er samlet med lynlås, hvilket gør opbygningen af teltdugen meget simpel, eller hvis man har en del, som skal udskiftes. 

Det er f.eks. muligt at udvide sit Villa fortelt med en overdækket veranda. Denne kan bygges til for enden af forteltet. Derved får man et overdækket opholdsareal, hvor man har læ for både sol, regn, sne og vind.

Du kan bestille Isabella til at opstille dit nye VILLA fortelt - ligesom du også kan bestille Isabella til at bygge gulvet. 

Ellers kan du se en opsætning af Isabella Villa her i videoen. :https://bit.ly/2MbRqMe

Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT
Luk