Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00
Lørdag i sept. - feb.Lukket
Søndag i dec.Lukket

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

2008 Adria Adora 462 PU

Kr. 74.900,-
Vare nr.: 2796
Egenvægt: 975
Totalvægt: 1300
Kategori: Brugt
Årgang: 2008
Beskrivelse
Fortelt: Deltelt, Gulvvarme, Stor tagluge, Glasfiber tag, Rundsiddegruppe, og fast dobbeltseng, alufælge og alko træk.
Generelt
Reg. 1. gang : 22-09-2008
Garanti : 6 MDR 100% GARANTI
Bredde udv. cm. : 230
Sovepladser : 4
Siddepladser : 5
Indretning
Dobbeltseng
Rundsiddegruppe
Karrosseri, Chassis & Magasiner
Alufælge
Stabilisator
Stor tagluge
Fluenetsdør
Serviceklap
Køkken - Bad & Toilet
Toiletrum
Kassettetoilet
Bruser
Køleskab ltr. : 86 Ltr.
El, Elektronik & Medie
Forteltlampe
Vand - Varme & Energi
El. Gulvvarme
Varmtvand
Blæservarme
Fast vandtank
Varmesystem : Truma blæservarme
Vandtank ltr. : 40 Ltr.
Telttilbehør
A-mål cm. : 925
Testet
Gas Testet
Fugt Testet
Bremser Testet

Adria

Din Adria forhandler

ADRIA er Danmarks mest efterspurgte campingvogn. Ca. hver fjerde campingvogn du møder på landevejen eller på campingpladserne rundt omkring i Danmark, er en ADRIA! Det er ikke uden grund - kom og se hvorfor:

Hos TARUP Campingcenter finder du ovenstående nye Adria campingvogne og brugte Adria campingvogne på lager - Vi har mange forskellige brugte og nye enkeltsengs modeller med rundsiddegruppe. Adria bygger også de flotte Adora til den store familie med dobbeltseng og køjer, med senge op til 7 personer. 
Adria fås både med Alde centralvarme, og vandbåren gulvvarme. 
Campingvogne fra Adria findes i dag i mange forskellige størelse og form, nogle campingvogne kommer idag med 3 køjer, hvilket var et sjællent syn, hvis man går 5 år tilbage i tiden.
Idag kan man nævne Aviva 563 PT med 3 køjer, Altea 552 Pk med 3 køjer, Adria Adora 613 Pk med 3 køjer og mange flere modeller af Adrias campingvogne er idag, standart med 3 køje, man kan også bestille dem med 2 køjer, hvis man ønsker det. 

Adria laver idag deres campingvogne på et princip, at man får en masse udstyr, som man ikke skal betale ekstra for, så man har en billige campingvogn, med rigtigt god kvalitet og en masse ekstra udstyr, som panaroma vindue, gulvvarme i vandbåren eller el. Alle campingvogne adria bygger, bliver som minium lavet med glasfiber tag, sider og front. Køber man en Adria Adora, får du en fuld glasfiber konstruktion, og i en Adria alpina campingvogn, bliver også bunden i dag, lavet i glasfiber, hvilket sikre at du ikke få udefra kommen fugt, samt at glasfiber er utroligt stærkt.

Adria adora bliver i dag bygget med truma blæservarme og el gulvvarme i deres campingvogne, dog kan man hvis man bestiller en ny campingvogn af Adria bestille den med Alde centralvarme, hvilket vil optimere den til en vintervogn, med el gulvvarme. Ønsker man at få en rigtigt vintervogn inden for Adria, skal man vælge deres Alpina serie. Den bliver bygget med Alde centralvarme og vandbåren gulvvarme, som standard. Samtidig med at den har vinterisolering du kan se mere om Adria Alpina her.
Vi har stort set næsten altid alle campingvogne fra Adria hjemme, er der en campingvogn med en indretning der mangler, skal du bare spørg os. Du kan klikke her og sende os en mail.

Vi er stolte af, hos TARUP campingcenter, at være Adria forhandler, der både har billige campingvogne og til dem som ønsker lidt mere kvalitet. 
 
Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT