Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00
Lørdag i sept. - feb.Lukket
Søndag i dec.Lukket

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

2019 Hero Camper Traveller

Kr. 82.344,-
Vare nr.: Hero Camper Traveller - 19
Egenvægt: 780
Totalvægt: 1200
Kategori: Ny
Årgang: 2019
Leveringsomk.: 2995,-
Beskrivelse
Forventet levering uge 49

Hero Camper Traveller - Det flotte design af en dråbeformet Hero Camper, med flotte 15 tommer alufælge, og køkken i bag lavet i rustfrit stål - lige til at skylle over - Design og samlet i Danmark.

Der er tilbagekøbs garanti på kr. 25.000,- efter 4 år.
Prisen er inkl. leveringsomkostninger og nr. plade.
Generelt
Produktions år : 2018
Indretning
Dobbeltseng
Karrosseri, Chassis & Magasiner
Alufælge
Fuld Glasfiber
El, Elektronik & Medie
Forteltlampe
12 V. Omformer
USB stik

Hero Camper

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker du at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper campingvogne måske noget for dig. 
Den perfekte måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger narturen sammen med deres fritid, uanset om de ønsker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 
Hero Camper er campingvognen som er skabt til dette miljø, uanset om det er outdoor trekking, sport, eller du bare er naturelsker. 
Hero Camper er blevet designet af Kronings i Danmark, hvor campingvognene også bliver samlet. Med sit teardrop design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trække denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At komme afsted med Hero Camper på tur er ingen sag, camperen er robust bygget, i komplet glasfiber, så den kan modstå naturens kræfter. 

Kabinen i campingvognen er udstyret med hylder og skuffer, samt al belysning er lavet via LED. Med en fuld size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn " hvis man kan lide at ligge tæt". Ellers er der mulighed for at tilkøbe Hero skyboks, som bliver monteret på taget af camperen, og som giver 2 ekstra sove pladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper campingvogn med på skiferie, er camperen isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkkenet er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og der er forberedt til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige modeller og du kan læse mere om Hero Camper Ranger eller læs om Hero CamperTraveller. 


Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT