Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00
Lørdag i sept. - feb.Lukket
Søndag i dec.Lukket

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

Hero Camper Ranger

E: 850
T: 1200
Ny
2018
Kr. 101.088,-
Friluftliv, Outdoor, Campinglivet har mange navne og former. Dette er noget af det nyeste på outdoormarkedet. Hero Camper Ranger, kommer med sine store 17' sortlakeret alufælge, sit frække rå teardrop look.
Denne Ranger fra Hero Camper kommer med følgende ekstra udstyr:
- Thule 6200 Markise - 150 W Solpanel - Batteripakke - Thule tagvindue - 230 V kronings varme.
Der er tilbagekøbs garanti på kr. 30.000,- efter 4 år.
Prisen er inkl. udstyr og leveringsomkostninger samt nr. plade,

Hero Camper Ranger

E: 850
T: 1200
Ny
2019
Kr. 91.869,-
Så er Hero Camper Ranger landet på lager igen - Denne Ranger er udstyret med følgende inkl. i prisen: solcelle og batteripakke.
Der er tilbagekøbs garanti på kr. 30.000,- efter 4 år. Prisen er inkl. leveringsomkostninger og nr. plad

Hero Camper Traveller

E: 780
T: 1200
Ny
2018
Kr. 79.736,-
Forventet levering uge 49

Hero Camper Traveller - Det flotte design af en dråbe formet Hero Camper, med flotte 15 tommer alufælge, og køkken i bag lavet i rustfrit stål - lige til at skylle over - Design og samlet i Danmark.

Der er tilbagekøbs garanti på kr. 25.000,- efter 4 år.
Prisen er inkl. leveringsomkostninger og nr. plade.

Hero Camper

Skal du opleve nytænkning af camping, og ønsker at se campinglivet fra en RÅ vinkel, så er Hero Camper campingvogne måske noget for dig. 
Den perfekt måde at opleve naturen på, fra en ny vinkel. Flere og flere mennesker bruger narturen sammen med deres fritid, uanset om de ønsker løb, cykling, fiskeri eller bare gerne vil afsted og opleve verden. 
Hero Camper er campingvognen skabt til dette miljø, uanset om det er outdoor trekking, sport, eller bare naturelsker. 
Hero Camper er blevet desginet af Kronings i Danmark, hvor campingvogne også bliver samlet. Med sit teardrop design, og sin lette konstruktion, kan de fleste biler trækket denne lette RUV (Recreational Utility Vehicle). 

At kommer afsted med Hero Camper på tur er ingen sag, camperen er robuts bygget,i komplet glasfiber, så den kan modstå naturs krafter. 

Kabinen i campingvognen er udstyret med hylder og skuffer, samt al belysning er lavet via led. Med en fuld size bed, er der plads til 2 voksne og et par små børn " hvis man kan lide at lægge tæt". Eller er der mulighed for at tilkøbe Hero skyboks, som bliver monteret på taget af camperen, og giver 2 ekstra sover pladser. 

Skulle du have lyst til at have din Hero Camper campingvogne med på skiferie, er camperen isoleret med 35 mm og kan holde sig frost fri ned til minus 21 grader. 
Hero Camper er designet med køkken i bagenden, hvor man åbner bagklappen. Køkken er bygget i en rustfri stålbordplade med indbygget vask, og der er forbredte til tilslutning af køleboks. 

Hero Camper bliver bygget i 2 forskellige model og du kan læse mere om Hero Camper Ranger eller læs om Hero CamperTravler. 


Ring mig op
Tilmeld nyhedsbrev
- og få RABAT