Mandag - fredag10.00 - 17.00
Lørdag10.00 - 13.00
Søndag10.00 - 16.00
Lørdag i sept. - feb.Lukket
Søndag i dec.Lukket

Telefon66 16 18 18
E-mailmail@tarup.dk

50 års modeller fra Adria i årgang 2016

16. maj 2015

ADRIA's nye "Silver edition" jubilæumsmodeller.

Som du ved, er Adria altid fyldt med udstyr fra starten. Alligevel "tyvstarter" vi allerede nu næste års sæson med hele 3 jubilæumsnyheder, der kan få selv den allermest udstyrshungrende campist til at savle. Og prisen – ja, den er nærmest helt hul i hovedet!

I anledning af Adrias 50 års jubilæum, sender Adria allerede nu de første 2016 nyheder i handlen under navnet ”Silver edition”. Det er blevet til 3 forskellige kampagnemodeller – de to første findes i Altea-serien og den sidste er en Adora-model. De kan alle kendes på de sølvfarvede ydre dele.

Ser man inde i vognene, vil man opdage at der er kommet endnu mere udstyr til - på trods af at Adria altid hører til de bedst standardudrustede vogne på markedet.
 
Altea byder på 2 kampagnemodeller – enkeltsengsvognen Altea 492 LU og køjevognen Altea 542 PK med dobbeltseng og 2 køjer.

Vi har puttet endnu mere udstyr i de nye jubilæumsmodeller – bl.a. tagmonteret aircondition fra Dometic, smarte alufælge som matcher det sølvfarvede ydre. Indendøre har vognen også har fået puder, plaid, elektrisk gulvvarme og elevation på sengebundene.

Prisen forventes kun at stige med beskedne 5.000 kr. i forhold til den pris vi kender i dag. Det bliver et rigtigt godt tilbud!

Adora seriens jubilæumsmodel bliver udstyret med både ALDE centralvarme og Dometic 1700 klimaanlæg. Der bliver tale om en Adora 522 UP, der er indrettet med dobbeltseng samt en lys og lækker rundsiddegruppe. Modellen hører blandt de bedst sælgende i Adora-serien.

Med ”Silver edition” jubilæumsmodellen får man det populære ALDE centralvarmesystem som forsyner vognen med behagelig varme via det vandbårne system. Derudover følger også batteriboks og lader. Det eneste der mangler for at være uafhængig af strøm, er således et batteri. På taget er også monteret Dometic aircondition, så temperaturen kan holdes behagelig på de varmeste dage.

KUN i begrænset antal
Kampagnemodellerne produceres kun i et begrænset antal, så man skal ikke vente for længe, hvis man vil have fat i en af de lækre vogne, lyder det fra ADRIA DANMARK.

Selv om man både får ALDE centralvarme og aircondition mm., forventes prisen på Adora 522 UP kun at stige med ca. 10.000 kr.

Kampagnemodellerne kan allerede nu bestilles hos TARUP Campingcenter A/S, med mulighed for levering af flere af modellerne allerede i sidst i juli.

Tre fede køjevogne (381kb)
Luk